This is an example of a HTML caption with a link.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ΜΥΝΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Αγαπημένοι μου φίλοι ,

Μετά από βαθειά περισυλλογή και όχι αβασάνιστα και κατόπιν παρότρυνσης εκατοντάδων φίλων έχω λάβει την απόφαση να κατέλθω στις Ευρωεκλογές ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής.Όπως και τους περισσότερους από εσάς δεν με εκφράζει κανένα πολιτικό κόμμα, και κανένας κομματικός υποψήφιος που θέλοντας και μη θα είναι μαριονέτα της κομματικής του ηγεσίας.Επίσης δεν με εκφράζει και κανένας καιροσκόπος δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος  που για  χρόνια συνεργαζόταν με κόμματα ή πρώτεινε κομματικούς ηγέτες για θέσεις εξουσίας ή  ήταν ο ίδιος υποψήφιος σε κομματικό ψηφοδέλτιο.Αυτές οι ξαφνικές μεταμορφώσεις δεν με πείθουν και δεν πιστεύω ότι πείθουν και κανέναν από εσάς.Τα κόμματα δυστηχώς από υγειή κύταρα της δημοκρατίας που θα έπρεπε να είναι ,κατάντησαν με τις αντιλαικές  αποφάσεις και αλαζονικές συμπεριφορές τους τα καρκινογόνα κύταρα στο σώμα της δημοκρατίας αλλά και της κοινώνιας ολόκληρης.Ζούμε σε ένα σάπιο και διευθαρμένο σύστημα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη όπου ο πολίτης από αρχόντας μετατράπηκε σε πολίτη σκλάβο χωρίς αξιοπρέπεια,μισθωτό δούλο,ζητιάνο σε ουρές κοινοτικών παντοπωλειων,και άνεργο χωρίς άυριο,από τους εκλελεγμένους εκπροσώπους του που αντι να διεκδικούν και να προασπίζονται το δικαίωμα του για μια ανθρώπινη ζωή, ζουν με τα δικά του χρήματα βασιλικότερα του βασιλέως.Ζούν  μια  χλιδάτη ζωή της λιμουζίνας και των πεντάστερων ξενοδοχείων και από υπηρέτες του που θα έπρεπε να είναι έγιναν οι άρχοντες τύρανοι του.

Αγαπημένοι  μου φίλοι , ως φύση και θέση Ακτιβιστής και σκεπτόμενος πολίτης από τότε που θυμάμε όραμα μου ήταν να ζήσω σε μια κοινωνία ευτυχισμένων ανθρώπων. Εδώ και αρκετό καιρό νιώθω να με πνίγει ασφυκτικά η αγανάκτηση με τα όσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας και τα όσα ακόμα θα συμβούν στο μέλλον.Γιαυτό θεωρώ πατριωτικό μου καθήκον αλλά και ευθύνη προς τους συμπολίτες μου να θέσω στην διάθεση τους την δική μου Ανεξάρτητη Υποψηφιότητα που είναι και η μόνη γνήσια Ανεξάρτητη Υποψηφιότητα.Η αποχή σε αυτές τι εκλογές προβλέπεται πολύ μεγάλη και δικαιολογημένα εκφράζεται ως μια μορφή απαξίωσης προς το κομματικό κατεστημένο το οποίο έχει χρεοκοπήσει.Η πιο μεγάλη και πιό ωφέλημη όμως αντίδραση θα ήταν κατά τη ταπεινή μου γνώμη η υπερψήφιση μιας πραγματικά Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας των πολιτων,για να δωθεί τραντακτά το μύνημα και σε Κύπρο και σε Ευρώπη ότι οι πολίτες συμμετεχουμε ενεργά,επιλέγουμε τον ανεξάρτητο μη κομματικό υποψήφιο των πολιτών και απαιτούμε εδώ και τώρα περισσότερη δημοκρατία, περισσότερο σεβασμό στην αξιοπρέπια μας, και περισσότερα κοινωνικά ωφέλη από ενα αληθινά κοινωνικό κράτος.Ένα πραγματικό κράτος πρόνοιας που θα εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες δωρεάν παιδεία και υγεία,και μια  δημόσια παγκόσμια τράπεζα με ηθικές αρχές και ανθρώπινο πρόσωπο.Σύνθημα μας ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ.Ας δώσουμε τώρα όλοι μαζί ένα δυνατό μύνημα στο κομματικό κατεστημένο,ότι είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί και δεν θα ανεκτούμε άλλο το σάπιο και διευθαρμένο σύστημα τους,διεκδικώντας μια ευτυχισμένη κοινωνία ανθρώπων.

Καλή αντάμωση και καλή δύναμη σε όλους !!!!

Υ.Γ. Δεν είμαι σε θέση να υποδείξω σε κανένα τι θα κάνει στις εκλογές. Έυχομαι απλά ότι και να κάνει να  το κάνει συνειδητά.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


 1 )   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ  ΤΟ 70% ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ    ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
( ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 250 ΧΙΛΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ). ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 5000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ. ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

2 ) ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΙΣΑΡΙΘΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

3) ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ  ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 50% ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 50% ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

4) ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ.


5) ΕΚΛΟΓΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ.

6 ) ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.