This is an example of a HTML caption with a link.
Βιογραφικό


Στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Αποτυπώματα Ψυχής», ένα βιβλίο πλημυρισμένο όντος με αληθινά Αποτυπώματα Ψυχής, ο Ανδρέας Ιωάννου κατάφερε κάτι που ελάχιστοι συγγραφείς μπορούν να καταφέρουν. Άγγιξε τα τρίσβαθα της ψυχής μας κεντρίζοντας δυνατά τον πυρήνα της ευαισθησίας μας. Της ευαισθησίας μας για την ζωή, τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.Αυτό όμως δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Εν συνέχεια επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο του «Αποτυπώματα Ψυχης 2» με  50  αληθινές ιστορίες. Ιστορίες ζωής ,αγάπης και περιπέτειας.

Ο Ανδρέας Ιωάννου επανέρχεται για τρίτη φορά με ακόμα περισσότερα Αποτυπώματα Ψυχής, μέσα από το ‘’Ημερολόγιο ενός καταφαντασία τρελού’’ που είναι και υποψήφιο για κρατικό βραβείο 2012, και μας ξαφνιάζει ευχάριστα. (Προσεχώς το βιβλίο ανεβαίνει σε θεατρική παράσταση.)Σήμερα και πάλι μας εκπλήσει αφήνωντας ανεξέλεκτο το θυληκό του μυαλό δημιουργώντας ένα βιβλίο φαινόμενο.ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.  Με την επαναστατική του πένα, τον χείμαρρο των σκέψεων και συναισθημάτων του, και την μοναδικά αυθεντική γραφή του, μας ταξιδεύει σε καινούρια και άβατα μονοπάτια ζωής. Μας απογειώνει σε κόσμους μαγικούς γεμάτους ανατροπές, περιπέτειες και απρόσμενες συγκινήσεις. Ο συναισθηματισμός και η επίμονη προσέγγιση της αλήθειας είναι διάχυτα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα βιβλία του. Στοιχεία απαραίτητα για ένα νέο και πολλά υποσχόμενο συγγραφέα του 21ου αιώνα που σίγουρα θα απασχολήσει έντονα την ελληνική λογοτεχνία και όχι μόνο. Ο Ανδρέας Ιωάννου είναι από τους ελάχιστους Κύπριους Συγγραφείς τόσο ως διανοούμενος όσο και ως άνθρωπος που ακόμα διαθέτει μια χαρισματικά ανήσυχη προσωπικότητα. Αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα από τις καθ’ όλα ωφέλιμες υπαρξιακές ανησυχίες του αλλά και τους ανθρώπινους προβληματισμούς του. Ανησυχίες και προβληματισμούς που καταθέτει λέξη προς λέξη μέσα από την κάθε σελίδα των βιβλίων του. Ωστόσο στο τέλος μας αφήνουν μια γλυκιά γεύση ελπίδας και αισιοδοξίας σαν ένα εκπληκτικό κοκτέιλ που περιέχει δύο δόσεις χαράς και τρείς δόσεις ευτυχίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ 2, έχει επιλεγεί και είναι στην λίστα του Υπουργείου Παιδείας για τις Βραβεύσεις 2011 όπου και θα αναδείξουν τον  Συγγραφέα της  χρονιάς. Τα τελευταία 15 χρόνια έχουν περάσει από διαλέξεις του χιλιάδες άτομα. Ο Ανδρέας διαθέτει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει βιωματικές συζητήσεις που σε συνδυασμό με την σπάνια μεταδοτικότητα του, δημιουργεί στο ακροατήριο θετικά συναισθήματα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τέλος, από τον Ανδρέα Ιωάννου, τον Άντρο μας θα περιμένουμε ακόμη περισσότερα πνευματικά διαμάντια μέσα σε μία ατελείωτη σειρά από βιβλία αριστουργήματα. Εύχομαι σε όλους σας να διαβάζεται πάντα τα βιβλία του, να τον γνωρίσετε και να τον αγαπήσετε.

*Ο Ανδρέας Ιωάννου γενήθηκε στο χωριό Τεμβριά ένα ζεστό πρωινό του Αυγούστου.Σπούδασε Αρχιτεκτονική και Ψυχολογία,είναι Δάσκαλος Υoga και Προσωπικός Σύμβουλος Ζωής . Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ. 99 663006.